Over Renzo Gerritsen

Mijn naam is Renzo Gerritsen en ik ben woonachtig te Amsterdam. Ik werk als freelance fotograaf voor bedrijven en fotografeer o.a. evenementen en bedrijfsreportages. Naast fotografie in opdracht heb ik een fotografie platform opgericht die zich specifiek richt op het magische avond- en nachtfotografie. Men kan daar gratis tips lezen of een workshop of online cursus volgen.

In mijn vrije tijd werk ik aan nieuwe en spraakmakende reportages. Tijdens het fotograferen van een reportage laat ik mij leiden door mijn nieuwsgierigheid. Ik kijk op een andere manier naar Amsterdam en besteed aandacht aan onderwerpen die vanzelfsprekend lijken, maar 

Tekst & beeld

Naast fotograferen houd ik enorm van schrijven. Daarom vind je bij een aantal van mijn reportages een stukje journalistiek. Goed beeld met een mooi of interessant verhaal, gecombineerd met interviews en achtergrondinformatie, dat geeft een extra dimensie aan het onderwerp.

Mijn reportages zijn gepubliceerd in (online) magazines en kranten of komen uit in boekvorm.

Renzo Gerritsen Reportage fotograaf Amsterdam

KVK: 65837487

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google