LAAT EEN ANDERE KANT ZIEN VAN ONZE HOOFDSTAD.

Mijn naam is Renzo Gerritsen. Ik ben professioneel fotograaf, reportagemaker en woonachtig op de Amsterdamse Wallen. Nieuwsgierig naar mijn eigen stad ga ik dagelijks op ontdekkingstocht door Amsterdam. Met spraakmakende reportages geef ik een nieuwe kijk op onze hoofdstad en neem ik jou mee.

De reportages die ik maak bestaan uit een serie beelden of een combinatie van tekst en beeld. De onderwerpen variëren. Zo kennen we allemaal de prostitutie op de Wallen of pakken we dagelijks de pont. Het wordt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het zijn gewone, hardwerkende mensen met hart voor de stad die dit mogelijk maken voor jou en voor anderen. Naar deze mensen ben ik op zoek. 

Om je op weg te helpen: bekijk mijn reportage over raamverhuurbedrijf Agapi, neem een kijkje achter de schermen bij GVB veren of loop mee met de Mobiele Eenheid. Kijk je mee?Bel of WhatsApp:

T: +316 83320592

Stuur mij een mail:

E: info@rg-fotografie.com

Altijd welkom op afspraak:

Steenhouwerssteeg 10, 1012 HJ te Amsterdam.